Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Попаднах на много яка тема за Алфа в BMW forum....
    хахаха...голям смях ..... и голямо плюене....
    е тва ми е любимо..
    цитат;
    аре стига де... на кой да се продават тия Алфи иначе,да закрият завода ли?
    Хубави коли са ама да не са ти у къщата :mhihi:

боклук в лъскава опаковка.
    най-бързо обезценяващите се коли.
    бягай...
    Стават толкова колкото да излезнеш на терасата сутрин, да я видиш и да си кажеш "Ей, каква хубава кола си е купил комшията" :mhihi: :mhihi: .
    156 и 166 са приятни коли с малкия недостатък че се разпадат в движение ...
    боклук с душа.

... като всички италиянки.
    На всеки 10хил.км окачването заминава
    Хромиран толуп
    Добре де , сега не започва спор - всички Алфи са кенефи , пита се за Алфа 166 - а тя е кенеф :mhihi:
    Last edited by CHEFO666; d.m.y г., 13:38.

Comment

• Урааааааааа......намерих едно хубаво мнение....
      Имам приятел със 166 2.4jtd, и колата е страхотна - много удобна, вози супер, харчи малко, на пътя стои превъзходно. Просто има дух. Но тия по 3500-4000лв. не са такива :mhihi: Той неговата си я кара вече 3-4 години, поддържа я качествено, и не е имал сериозни проблеми. И съм далеч от мисълта, че се разпада в движение :mhihi: Има една приказка: "няма лоша кола, има лош стопанин".

Comment

• Еххххх м..ка му, исках да се въздържа от коментар ама не мога....
        и само ще цитирам подписа на колегата lordliness:

Никога не спорете с глупави хора - ще ви свалят до своето ниво и ще ви победят с опит.
        -Марк Твен (1835–1910)
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
        Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Много е вярна мисълта за лошия стопанин.
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
          LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Пичове....за да бъде газариата пълна ....на ниво както се казва .... мога ли,то ест....може ли да се сложи мултифициран волан на 166 която няма тая опциа?

Comment

• Става,май има такава тема ама нямам идея къде,потърси с търсачката.Ако не се бъркам колагата Ilcho беше правил тази врътка?

Comment

• Свързване на мултиволан.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе уж търсих...но,не открих нищо....или не знам как да го търся.

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Пффффф...майна...тва не мога да го направа....

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                    Абе уж търсих...но,не открих нищо....или не знам как да го търся.
                    Четвъртата поред тема в раздела 166: "полезни връзки"

Там има и препратка към поста на Илчо за мултиволана

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение

Пффффф...майна...тва не мога да го направа....
                    Айде бе - не е толкова страшно. Теб те е страх да пипнеш жица

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Четвъртата поред тема в раздела 166: "полезни връзки"

Там има и препратка към поста на Илчо за мултиволана

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Айде бе - не е толкова страшно. Теб те е страх да пипнеш жица
                      Майтап няма .... шубе ме е
                      Ама може да се пробвам ....
                      а,защо не ми работят задните плафони? .... вашите работят ли ?

Comment

• Колеги, някой виждал ли е тази кола на живо?
                        http://www.cars.bg/c637297
                        И дали може някой да отдели от времето си утре и да я огледа вместо мен?
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Колеги, някой виждал ли е тази кола на живо?
                          Баща ми я е гледал преди два дни ама нещо не е очарован.Аз също ходих преди 5 дни заради него да я видя.Ток имаше да те убие ама не можа да запали.
                          Иначе е така както я виждаш,почти перфектна отвън и отвътре.
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Баща ми я е гледал преди два дни ама нещо не е очарован.Аз също ходих преди 5 дни заради него да я видя.Ток имаше да те убие ама не можа да запали.
                            Иначе е така както я виждаш,почти перфектна отвън и отвътре.
                            Офф накъде ме тегли пак много съм зле Няма да си купя вече такъв кораб ще търся май 156 фейс 1,9 140 коня с кожа. Ама хич няма избор да му се не види и тъпия пазар. Комбитата са им също много хубави, ама 50кг отгоре нещо не ме кефи.. Днес се бях засилил за една 147-ца фейс на 70хил км, ходих на майната си да я видя, гледах я, гледах - ми то тва не е кола. Направо се отказах от модела.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Относно волана Вчера свалих моя да направя проба за шиене на кожа Не стана много добре но във времето мисля да го коригирам Както и да е при свалянето видях пак нещо ново Зад волана има гривна или нещо такова в което е навита една бяла нишка Като свалях волана това нещо го пръснах Естествено го и събрах Та въпроса ми това е нещо за аербега или окабеляване за мулти волан
                              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Колеги, някой виждал ли е тази кола на живо?
                                Баси колко по-нова изглежда сребриста и с джанти от 159, все едно не е 10 годишна кола...
                                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X